COS CUMPARATURI
nici un produs
Editura infiintata in anul 1919
Inregistrare | Reamintire parola
Cauta dupa
 
Cautare avansata
Ajutor - Cum cumpar

Cum cumpar

Pentru a putea folosi toate functiile acestui site, trebuie sa va deschideti un cont client. Crearea unui cont se face accesind "Creeaza cont" (va rugam sa completati cu atentie datele cerute; cimpurile marcate cu * sint obligatorii).  Autentificarea se face completind cimpurile "user-name" si "parola" disponibile in partea dreapta a paginilor site-ului.

Nu este necesara autentificarea pentru a naviga sau a studia cartile, dar este obligatorie pentru lansarea unei comenzi.  Contul pe care il deschideti retine datele dvs., astfel incit la urmatoarea comanda nu mai trebuie sa completati toate cimpurile formularului de comanda ci numai pe cele al caror continut difera.
In timpul navigarii, daca doriti sa cumparati o carte, apasati butonul "Adauga in cos" si aceasta este trecuta automat in lista dvs. Puteti in orice moment modifica nr. de volume dorite sau sterge un titlu existent in cos. Cind ati terminat de ales cartile, apasati "Cos cumparaturi". Veti vedea continutul acestuia si puteti renunta sau modifica nr. de volume comandate. Selectati apoi "Continua comanda" si veti trece la pasul urmator, in care vi se vor cere informatii despre livrare si transport. Puteti alege pe ce adresa sa va fie trimis coletul, ce tip de factura doriti si modalitatea de plata (vezi si Intrebari frecvente -> Cum platesc). Dupa ce ati completat datele cerute, apasati "Continua comanda" si veti ajunge la pasul final. Aici vi se vor afisa, pentru verificare, date introduse si cosul. Tot aici veti fi informat asupra cheltuielilor de transport, functie de modalitatea aleasa. Daca exista erori, va puteti intoarce in pasii anteriori selectind "Date despre livrare si transport" sau "Vizualizeaza/Corecteaza cosul". Daca toate informatiile sint corecte apasati "Trimite comanda" si aceasta este expediata la editura. La scurt timp, veti primi un e-mail de confirmare. Puteti urmari permanent starea comenzii (in curs de prelucrare, in curs de expediere, expediata) apasind "Starea comenzilor".
Daca alegeti sa platiti folosind cardul, dupa pasul trei veti fi directionat catre un site securizat, pentru prelucrarea in conditii de maxima siguranta a informatiilor privind contul dvs. Va rugam sa completati integral si cu mare atentie datele cerute, deoarece acestea sint absolut necesare bancii prin care se va efectua tranzactia.


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
© Copyright 2005 - 2016 by Editura Polirom | Toate drepturile rezervate