Polirom logo polirom    
CAUTA: DUPA: Start cautare    Cautare avansata
polirom.ro Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
 
Ajutor - Intrebari frecvente
SE POT SCHIMBA SAU ANULA COMENZILE?
SE POT RETURNA CARTILE DEFECTE?
EXISTA PROMOTII SI OFERTE SPECIALE?
CE ESTE CLUBUL CARTII?
1


SE POT SCHIMBA SAU ANULA COMENZILE?

Este posibila schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor on-line in termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, exceptie facand cazurile in care comanda a fost deja expediata. Anularea se poate face telefonic la nr. 0232-214100, 0232-214111, 0232-217440, int. 133, 134, intre orele 09.00-17.00 sau prin email la sales@polirom.ro.

SE POT RETURNA CARTILE DEFECTE?
In cazul in care ati primit o carte cu defecte de tipar sau deteriorata in timpul transportului, editura isi asuma responsabilitatea acestor defecte si va schimba volumul sau va returna contravaloarea acestuia. In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la nr. 0232-214100, 0232-214111, 0232-217440, int. 133, 134, sau sales@polirom.ro si personalul editurii va va explica in detaliu procedura.EXISTA PROMOTII SI OFERTE SPECIALE?
Saptaminal, pentru comenzile on-line, este disponibila o "Oferta Speciala", structurata pe domenii. Titlurile incluse in aceasta oferta beneficiaza de o reducere fata de pretul de catalog. Ocazional, pot fi organizate si alte promotii.Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sint valabile exclusiv in limita stocului disponibil.CE ESTE CLUBUL CARTII?
Editura Cartea Romaneasca va ofera posibilitatea de a va putea procura cit mai avantajos titlurile dorite. Daca deveniti membru al Clubului cartii beneficiati de o reducere de 30% pentru oricare titlu comandat.
Deveniti membru al Clubului cartii daca ati comandat intr-un an mai mult de 10 carti, intr-una sau mai multe comenzi, cumulat.
Calitatea de membru al Clubului va confera suplimentar si alte avantaje, cum ar fi:
  • o oferta speciala saptaminala suplimentara, doar pentru membrii clubului;
  • newsletter cu noutatile si evenimentele saptaminii, precum si cartile aflate in pregatire;
  • lunar, 3 membri ai clubului, prin tragere la sorti primesc un premiu in carti in valoare de 50 RON;
  • trimestrial, 10 membri ai Clubului cistiga un abonament gratuit pe 3 luni la "Suplimentul de cultura".
Reducerile acordate membrilor Clubului de carte nu se aplica suplimentar si ofertelor promotionale speciale, care beneficiaza deja de reducerea de 30%.1
1
Inregistrare | Reamintire parola
COS CUMPARATURI
nici un produs
Cauta dupa
 
Cautare avansata
Descarca Oferta Cartilor Disponibile Descarca Oferta
Cartilor Disponibile
Carte Romaneasca
Suplimentul de Cultura
Rss Feed
Plata on-line cu Visa si Mastercard
Plata on-line cu Visa si Mastercard Plata on-line cu Visa si Mastercard Plata on-line cu Visa si Mastercard Plata on-line cu Visa si Mastercard Plata on-line cu Visa si Mastercard
Plata on-line cu Visa si Mastercard
 
Informatii Difuzori  ::  Clubul Cartii  ::  Cariere la Polirom  ::  Newsletter  ::  Politica de Confidentialitate  ::  Harta Sit