COS CUMPARATURI
nici un produs
Editura infiintata in anul 1919
Inregistrare | Reamintire parola
Cauta dupa
 
Cautare avansata
Ajutor - Intrebari frecvente

Intrebare:

CUM PLATESC?Raspuns:

Pentru produsele achizitionate on-line, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • ramburs, la ridicarea coletului, in cazul in care optati pentru livrarea produselor in tara prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane. In acest caz, taxele postale sint suportate integral de catre editura, cu exceptia comenzilor in valoare mai mica de 100 RON, cind va trebui sa achitati o taxa de ramburs in valoare de 5,16 RON.
  • plata in numerar, la livrarea coletului, in cazul in care optati pentru transportul in tara prin curier rapid (Cargus). Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact valoarea cheltuielilor de transport (vezi si DETALII CURIER).
  • plata prin card, indiferent de modalitatea de transport aleasa, in tara.
  • pentru comenzile on-line realizate din afara tarii, plata se poate efectua numai prin card. Si in acest caz cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact cheltuielile de transport, functie de modalitatea de expeditie aleasa (vezi si DETALII CURIER).

Pentru firmele care doresc sa devina distribuitori de carte Cartea Romaneasca, va rugam sa va adresati Serviciului Comercial la telefoanele 0232/217440, 0232/218363 sau prin email la adresa comercial@polirom.ro.Inapoi


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
© Copyright 2005 - 2016 by Editura Polirom | Toate drepturile rezervate